Pečící kámen

Grilujte zdravě a chutně!

Při grilování na kamenných grilovacích deskách nedochází k žádnému kontaktu s plamenem, či kouřem. Kámen je rozpálen po celé ploše stejně, takže maso se rovnoměrně propeče. Po zahřátí rozetřete silikonovým štětcem po kameni pár kapek oleje a můžete začít se zdravým grilováním vašich pokrmů.

Snadná a rychlá údržba

Jejich údržba je velice snadná a rychlá. Nikdy se vám nestane, že byste měli problém s připečeným kořením nebo výpečky. Všechny nečistoty jednoduše seškrábnete nerezovou špachtli, nebo až kámen vychladne, můžete ho jednoduše umyt pomocí kovové drátěnky do úplné čistoty.

Použití možné na jakémkoliv grilu

Grilovací desky se hodí do plynových i elektrických grilů. Dokonce jim nevadí ani otevřený plamen při topení dřevem, či dřevěnými briketami, ale musíte dbát na rovnoměrné prohřátí kamene.

  

 
 
 
 
TOPlist